Optimale C-Ring

Product

Stoere silicone penisring. NIET stretchy. Een niet stretchy ring is bedoeld om langdurig te dragen, om de penis en de balzak heen, waarbij u de ring aanbrengt in slappe toestand. Het effect die is van een lichte perineum massage, wat heel stimulerend kan zijn, een soort van voorspel.

Als u stijf wordt, krijgt u het effect van de constrictie erbij. Een penisring maakt contracties moeilijker en vertraagt daardoor het ejaculeren. Dit naast het effect van een hardere erectie. Constrictie laat uw orgasme langer duren, van een 6-tal seconden naar wel 30 of 40 seconden. 

Om aan te brengen, ruim glijmiddel aan de binnenkant van de ring en op uw penis en balzak aanbrengen, dan - in slappe toestand - één testikel door de ring halen, dan de andere, en tenslotte uw penis. 

De OptiMALE c-rings komen in drie maten: 35, 40 en 45 mm diameter. Is het de eerste en weet u niet welke kiezen? Begin dan met de grootste. In ieder geval is het niet de bedoeling dat de ring meteen strak zit. 

Laat je liever niets aan het toeval over? Dan kan je een lintmeter of touwtje rond je balzak en penis draaien, dit touwtje opmeten en vanuit deze omtrek de diameter berekenen

U moet nog een vingerbreedte over hebben tussen de ring en uw edele delen! 

 

Meer

Hoe gebruiken? De cock ring geeft de beste resultaten aan de basis van de testikels en penis, niet onderaan de schacht. Om de cockring te gebruiken doe je een kleine hoeveelheid glijmiddel op waterbasis aan de binnenkant van de ring. Plaats de ring rond de testikels en daarna rond de penis. De ring zorgt niet alleen voor grotere, hardere erecties, maar zal het orgasme een stuk intenser maken. Volgens sommige gebruikers zorgt de ring voor een veel langduriger orgasme, tot 40 seconden lang.Toys in silicone zijn niet poreus zodat ze makkelijk en grondig te reinigen zijn. Silicone toys zijn de enige toys die je veilig met een partner kunt delen, of die je zowel voor anale als vaginale penetratie kunt gebruiken, als je ze tussendoor desinfecteert. Er zijn meerdere manieren om een silicone toy te reinigen: wassen met warm water en zeep en aan de lucht laten drogen: gedurende 10 minuten in kokend water dompelen en aan de lucht laten drogen, of de toy bovenaan in de vaatwasser leggen, als je durft!

Details

Meet de omtrek van uw balzak en penis met een touwtje, en zorg ervoor dat u in slappe toestand nog een vingerdikte speling heeft.
Voor het eerste gebruik en na elk volgend gebruik reinigen met heet water en een milde zeep.
Silicone.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
19,90EUR
Beschikbaar