Svakom Elva

Product

Vibrerend eitje met afstandsbediening van het opkomende merk Svakom. 

Dit eitje lijkt enorm op de Lyla van Lelo, met dit verschil dat Elva een stuk goedkoper is. Verder zou ik eigenlijk niet zo goed weten wat het verschil is - ja ja LELO is met andere woorden gewoon duur ;)

Kijk, zo'n trillend eitje op afstandbediening is voor veel koppels enorm aantrekkelijk, omdat je er samen privé of in het openbaar mee kan spelen. Je geeft verder als vrouw ook de controle uit handen, wat een enorme kick kan geven als je voor dat soort lol te vinden bent.

Verder is het geen erg orgastisch speeltje op zich, trillingen binnenin doen je spieren samentrekken en je produceert er best wat vocht door, maar om er nu van klaar te komen? Nee.

Zie het dus als een leuk voorspel, en lees vooral enkele reviews voor je je een eitje op afstandsbediening aanschaft! Er zijn er heel wat bij die NIET goed werken (de meerderheid). Maar dit Elva eitje is dus een uitzondering op de regel.

Het trilt goed, is geruisloos, de afstandsbediening werkt goed. Het is bovendien ook een mooi trileitje, het is oplaadbaar met bijgeleverde USB lader, het is waterproof, en het wordt geleverd in een mooi zwart juwelendoosje.

Lees ook deze review van twee ervaren eitjes-testers én toevallig Belgen op climaximaal.nl.

 

 

Meer

Producteigenschappen - SVAKOM Intelligent Mode - 26 verschillende standen - Slimme afstandsbediening - Pinhole oplaadmogelijkheid, waterdicht ontwerp - Ontworpen met een koord, handig in gebruik - Klein formaat, makkelijk mee te nemen op reis - Oplaadbaar - Fluisterstil

Details

Maat: 34 x 80mm Gewicht: 93gr
Batterij Capaciteit: 450 mAh Batterij Type: Polymer lithiumbatterij Oplaadtijd: 1 uur Maximum continu gebruik: 2 uur
Reinigen met water en zeep of met toy cleaner.
Silicone.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
62,90EUR
Beschikbaar