NJOY - PURE PLUG 2.0

Product

Extreem duurzaam en heel comfortabel, dat zijn de Pure Plugs van Njoy. Een anale plug van de hoogste kwaliteit, bedoeld voor intense massage en stimulatie tijdens het vrijen, als extra bij het masturberen of om saaie vergaderingen op te leuken.

De plugs zijn gemaakt van roestvrij staal en met de hand afgewerkt. Deze stukken zijn hypoallergeen en gaan een leven lang mee. Het uiterst gladde, niet poreuze oppervlak en het gewicht van de toys vergemakkelijken de penetratie.

De plugs zorgen voor een bonus massage of dubbele penetratie tijdens het vrijen. Een afgeronde top eindigt in een smalle steel met platte greep, die perfect gekromd is voor een gerichte prostaat- of eventueel G-spot-massage.

Deze heftige Pure plug 2.0 kwam er op vraag van de Njoy fans, de vraag naar méér van het goede. 2.0 is groter, langer, zwaarder dan alle andere plugs.

 

Length: 8,9 cm
Diameter bulb: 5,1 cm

Meer

Roestvrij staal kan in het begin wat koud aanvoelen, maar het warmt ook zeer snel op en houdt de warmte en de lichaamstemperatuur lang vast. Als u van een spelletje houdt kunt u de plug een paar minuten in de koelkast leggen voor een koude sensatie op een warm plekje. Hij kan wel niet tegen een verblijf in de diepvriezer! Of u kunt hem even in heet water opwarmen. U hebt er maar heel weinig glijmiddel bij nodig, een druppeltje maakt de toy al prachtig glad en glibberig.

Details

6,3 cm lengte en 3 cm maximale diameter.
Schitterend glanzend roestvrij staal.
De Pure Plug 2.0 kan gereinigd worden met zeep en warm water, gewoon onder de kraan. Voor het eerste gebruik en na elk volgend gebruik reinigen.
Alle toys van Njoy zijn in 316-graads roestvrij staal gegoten, en worden met de hand gepolijst tot ze een perfecte, glanzende, mooi gladde staat van afwerking hebben gekregen.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
159,50EUR
Beschikbaar