Tenga

Double Oo omkeerbare masturbator

De favoriet van onze lesgeefster! In onze workshop handjob blowjob kunt u niet alleen veel bijleren over het mannelijk lid en worden technieke aangeleerd die mannen ook niet noodzakelijk kennen, ook allerlei relevante accessoires komen aan bod.

De Double OO is bij elke man een gegarandeerde hit. Double OO = Double Orgasm. De sleeve heeft een zeer goede grip en een dubbel gebruik: de ene kant voelt als een buitenaardse vagina, de andere kant als een ongewoon nauwe stimulatie. De afwisseling maakt het plezier! 

Gebruik hem met flink veel glijmiddel aan de ene kant voor de helft, wissel af met de andere kant, en ga dan helemaal op en neer. Doordat de eikel er bovenaan uitkomt, kan uw partner ook nog met de mond aan de slag.

 

26,99EUR
Price: 26,99EUR

TENGA - 3D MASTURBATOR

Is het kunst? Is het een sekstoy?

De reeks "3D" masturbators van Tenga zijn inderdaad erg mooi om zien. Het zijn grafische structuren compleet met glazen "stolp" om ze tentoon te stellen als ze niet in gebruik zijn.

Maar uiteraard kunt u ze inzetten voor een heerlijke masturbatiesessie, al dan niet met assistentie van een bereidwillige derde hand.

U keert het kunstwerkje binnenstebuiten en laat de patronen hun stimulerende werk doen.

Glijmiddel is een must.

Nadien kunt de "sleeve" onder de kraan wassen met zeep of een toy cleaner, hem te drogen zetten op zijn stand en nadien opnieuw op de schouw zetten.

Verkrijgbaar is drie varianten: Polygon (de grotere schuine vlakken), Pile (de kleine driehoekjes) en Module (de blokjes).

40,00EUR
Price: 40,00EUR

Reusable Tenga Cup

De Tenga onacups en eitjes kregen altijd al goede punten van de gebruikers, maar tot nu toe niet voor duurzaamheid.

Tenga heeft gelukkig ook "reusable" of herbruikbare, hygiënische Onacups, waarbij u de sleeve gewoon uit de cup kunt halen om hem te wassen. 

De "luchtkussenstructuur" zorgt voor een intens zuiggevoel, dat u kunt controleren door uw duim al of niet op het luchtgaatje te houden bovenaan de cup.

Als u de sleeve uit de cup haalt, kunt u er weer op een andere manier mee aftrekken.

Een staaltje glijmiddel wordt meegeleverd.

Gentle is zoals de naam zegt een vrij zacht geribbelde, dikke sleeve. Regular is nauwer en dikker. Strong is nog dikker, dieper geribbeld en het nauwst van de drie.

Voor nog luxueuzere versies van deze sensaties, kunt u naar de 3D Tenga's of naar de Fliphole kijken.

35,00EUR
Price: 35,00EUR

Tenga ei Keith Haring

Tenga eitje met kunstige verpakking en dito patroon binnenin. Nu nog leuker om te geven of te krijgen!

Tenga eitjes zijn erg populair in onze winkel, om als cadeautje te geven. Ze zien er erg schattig uit, onopvallend en klein, en zijn daarom de perfecte introductie in de wondere wereld van de masturbators.

Het materiaal van het eitje is zeer flexibel en schuif je met het bijgeleverde glijmiddel zo over de eikel van de penis. Bekijk hier de video en u ziet meteen hoe ver zo'n eitje schuiven kan en waarom het zo leuk is.

Als u voorzichtig bent, kunt u het uitwassen en meerdere keren gebruiken. Een gescheurd eitje kan nog gebruikt worden, aangezien u toch vooral de eikel stimuleert.

 

9,95EUR
Price: 9,95EUR

Tenga fliphole

De Tenga fliphole is niet goedkoop, maar gemeten naar het aantal verrukkelijke orgasmes die u ermee kunt beleven is het de prijs meer dan waard.

De Tenga fliphole kunt u niet alleen over uw lid heen en weer schuiven, u kunt de druk variëren met behulp van de drie witte cirkeltjes. Dat zijn drukpunten waarbij u met uw duimen het gevoel intenser kan maken.

De zwarte variant geeft meer druk dan de rode, die op zijn beurt weer meer druk geeft dan de witte variant, dus een nauwer gaatje belooft heftiger en / of sneller klaarkomen.

Bekijk zeker deze video, om een goed idee te krijgen van de binnenkant van de Fliphole. En dat er over nagedacht is, dat kunnen we alleen maar bevestigen.

99,00EUR
Price: 99,00EUR

Tenga ei

Tenga eitjes zijn erg populair in onze winkel, om als cadeautje te geven. Ze zien er erg schattig uit, onopvallend en klein, en zijn daarom de perfecte introductie in de wondere wereld van de masturbators.

Het siliconenrubberen eitje is zeer flexibel en schuif je met het bijgeleverde glijmiddel zo over de eikel van de penis. Bekijk hier de video en u ziet meteen hoe ver zo'n eitje schuiven kan en waarom het zo leuk is.

9,95EUR
Price: 9,95EUR
Inhoud syndiceren