Tenga

TENGA - 3D MASTURBATOR

Is het kunst? Is het een sekstoy?

De reeks "3D" masturbators van Tenga zijn inderdaad erg mooi om zien. Het zijn grafische structuren compleet met glazen "stolp" om ze tentoon te stellen als ze niet in gebruik zijn.

Maar uiteraard kunt u ze inzetten voor een heerlijke masturbatiesessie, al dan niet met assistentie van een bereidwillige derde hand.

U keert het kunstwerkje binnenstebuiten en laat de patronen hun stimulerende werk doen.

Glijmiddel is een must.

Nadien kunt de "sleeve" onder de kraan wassen met zeep of een toy cleaner, hem te drogen zetten op zijn stand en nadien opnieuw op de schouw zetten.

Verkrijgbaar is drie varianten: Polygon (de grotere schuine vlakken), Pile (de kleine driehoekjes) en Module (de blokjes).

40,00EUR
Price: 40,00EUR

Reusable Tenga Cup

De Tenga onacups en eitjes kregen altijd al goede punten van de gebruikers, maar tot nu toe niet voor duurzaamheid.

Eindelijk - op vraag van de markt en de handel - brengt Tenga nu een "reusable" of herbruikbare, hygiënische Onacup op de markt.

Eindelijk kunt u de sleeve gewoon uit de cup halen om hem te wassen. 

Niet alleen dit, maar de "luchtkussenstructuur" zorgt voor een intens zuiggevoel, dat nog leuker is dan die van de originele Onacups.

Glijmiddel wordt meegeleverd.

Voor de ultraluxueuze versie van deze sensaties, kunt u ook eens naar de Fliphole kijken.

35,00EUR
Price: 35,00EUR

Tenga ei Keith Haring

Tenga eitje met kunstige verpakking en dito patroon binnenin. Nu nog leuker om te geven of te krijgen!

Tenga eitjes zijn erg populair in onze winkel, om als cadeautje te geven. Ze zien er erg schattig uit, onopvallend en klein, en zijn daarom de perfecte introductie in de wondere wereld van de masturbators.

Het materiaal van het eitje is zeer flexibel en schuif je met het bijgeleverde glijmiddel zo over de eikel van de penis. Bekijk hier de video en u ziet meteen hoe ver zo'n eitje schuiven kan en waarom het zo leuk is.

Als u voorzichtig bent, kunt u het uitwassen en meerdere keren gebruiken. Een gescheurd eitje kan nog gebruikt worden, aangezien u toch vooral de eikel stimuleert.

 

9,95EUR
Price: 9,95EUR

Tenga fliphole

De Tenga fliphole is niet goedkoop, maar gemeten naar het aantal verrukkelijke orgasmes die u ermee kunt beleven is het de prijs meer dan waard.

De Tenga fliphole kunt u niet alleen over uw lid heen en weer schuiven, u kunt de druk variëren met behulp van de drie witte cirkeltjes. Dat zijn drukpunten waarbij u met uw duimen het gevoel intenser kan maken.

De zwarte variant geeft meer druk dan de witte variant, de zwarte simuleert dus een nauwer gaatje dan de witte en belooft daardoor heftiger en / of sneller klaarkomen.

Bekijk zeker deze video, om een goed idee te krijgen van de binnenkant van de Fliphole. En dat er over nagedacht is, dat kunnen we alleen maar bevestigen.

99,00EUR
Price: 99,00EUR

Tenga ei

Tenga eitjes zijn erg populair in onze winkel, om als cadeautje te geven. Ze zien er erg schattig uit, onopvallend en klein, en zijn daarom de perfecte introductie in de wondere wereld van de masturbators.

Het siliconenrubberen eitje is zeer flexibel en schuif je met het bijgeleverde glijmiddel zo over de eikel van de penis. Bekijk hier de video en u ziet meteen hoe ver zo'n eitje schuiven kan en waarom het zo leuk is.

9,95EUR
Price: 9,95EUR
Inhoud syndiceren