Kiiroo teledildonics

Kiiroo, dat zijn een paar snuggere jongens uit Amsterdam die de toekomst van webcammen voor zich zagen, en er toys voor hebben ontwikkeld, onder meer via een Indie Go Go campagne.

Toegegeven, het zijn bijzondere toys, ze kunnen mekaar op afstand beïnvloeden, waarbij je dus in het geval van een dildo en een masturbator leuke mogelijkheden hebt om als koppel over grotere afstanden toch mekaar intiem "aan te raken".

De jongens van Kiiroo zouden geen jongens zijn, als ze er niet meteen ook een internetplatform bij hebben bedacht, waar je mekaar kunt "ontmoeten", waar je kunt interageren op deze bijzondere manier met webcammeisjes, en waar je speciaal voor de teledildonics gecreëerde porno kunt bekijken die - als je het combineert met een 3D bril en de Onyx - werkelijk nieuwe werelden opent.

Vooralsnog vooral leuk voor manspersonen en niet zozeer voor vrouwen. Een vibrator is toch nog iets helemaal anders dan een heen en weer bewegende dildo, om maar iets te zeggen. Er valt echter zeker wat leuks te bedenken, ook voor niet hetero's trouwens.

Bekijk de filmpjes hieronder voor meer verhelderende info over de teledildonics.

Meer over de teledildonics toys van Kiiroo:

Bobby Eden over de Kiiroo teledildonics:

Man neukt zichzelf met de Kiiroo teledildonic toys :

En ook heel leuk, de recente, behoorlijk expliciete, uitzending van Spuiten en Slikken met de teledildonics :