Hoe bestellen

DISCRETE EN SNELLE LEVERING

Wij verpakken steeds in een discreet bruin of wit doosje zonder enige vermelding van Loveware. Bpost levert uw pakje twee tot drie werkdagen na uw bestelling af op het dichtst bijgelegen Postpunt of Postkantoor. U krijgt bericht wanneer het is toegekomen, via mail of via sms (indien u uw gsm nummer heeft opgegeven).

Afhalen in de winkel is ook mogelijk, u krijgt de gelegenheid om dit aan te kruisen bij het afhandelen van uw bestelling.

In Nederland wordt geleverd door Post.nl of TNT, en wordt het pakketje bij u thuis aangeboden. Er wordt een infobericht in uw bus achtergelaten indien u niet thuis bent.

HOE BESTELLEN

Bij Loveware.be kunt u online bestellen, of per telefoon. De volledige prijzen inclusief BTW en verzendingskosten worden getoond in uw virtueel winkelwagentje - dus geen verrassingen nadien. De getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Personen die bij Loveware.be bestellen, kunnen een factuur ontvangen indien ze daar om verzoeken gedurende de bestelprocedure. U zult voldoende mogelijkheden krijgen om informatie door te geven omtrent boodschappen, speciale instructies en dergelijke gedurende de bestelprocedure. Wij vragen u om ons zoveel mogelijk informatie door te geven, aangezien wij uw bestelling optimaal wensen te personaliseren en er - indien nodig - speciale aandacht aan wensen te besteden. Indien u moeilijkheden ondervindt bij het bestellen, kunt u ons een e-mail sturen via bestellingen@loveware.be of bellen naar +32 (0)15 34 88 67 - tijdens de openingsuren!

FAQ

Hoeveel kost de verzending en hoe verloopt deze?

Wat is het beleid inzake bescherming van de privacy?

Welke mogelijkheden heb ik om te betalen?

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Wat met terugnames?

Wie kan bestellen?

Onze verkoopsvoorwaarden.

Onze gebruiksvoorwaarden.

Andere vragen

Indien u nog andere vragen heeft waarvan u het antwoord niet in deze FAQ terugvindt, aarzel dan niet om ons te contacteren via info@loveware.be, of telefonisch op +32 (0)15 34 88 67.

Onze kantooruren

Dinsdag - Zaterdag 11.00u - 18.00u doorlopend. De winkel is gesloten op zondag en maandag.  

Telefonisch bestellen T: +32(0)15 34 88 67.

Snail mail:

Als u liever met ons communiceert via de gewone post, kunt u uw briefwisseling sturen naar: The Works bvba Koningin Astridlaan 95 2800 MECHELEN.

VERZENDINFO EN KOSTEN

Algemeen

Alle prijzen worden getoond exclusief verzendingskosten, maar inclusief BTW.

Verzendingskosten

Loveware levert uitsluitend binnen België en Nederland. De kosten voor de verzending zijn steeds gelijk aan 5 euro indien de bestelling minder dan 50 euro bedraagt. De verzending is gratis wanneer de bestelling 50 euro of meer bedraagt.

Levering

Uw bestelling wordt na bevestiging via e-mail van onze kant verwerkt. De verzending gebeurt op de eerstvolgende werkdag na onze bevestiging, uitgezonderd op maandag, en wordt uitgevoerd door BPost, die het daags nadien op het dichtstbijgelegen postpunt aflevert.

Concreet betekent dit dat u uw pakketje twee à drie werkdagen na de ontvangst van uw bestelling kunt afhalen op het dichtstbijgelezen postpunt of postkantoor. U wordt via mail of via sms (indien u uw telefoonnummer heeft opgegeven) op de hoogte gebracht waar en wanneer het beschikbaar is.

In Nederland wordt uitsluitend aan huis geleverd via Post.nl of TNT.

Indien de voorraad van het door u bestelde product uitgeput is, lichten we u hierover in per e-mail en zullen de goederen zo spoedig mogelijk geleverd worden.

Indien u moeilijkheden ondervindt met de levering kunt u ons hierover berichten via levering@loveware.be. Wij volgen dit dan verder voor u op. Terug naar boven

Privacy

Wij geven om uw privacy en zullen uw bestelling en gegevens nooit aan derden prijsgeven. Dit vertaalt zich ook in de verpakking. Aan de witte of bruine doos valt nooit af te lezen wat de inhoud is of waar het pakketje vandaan komt. Op het label bevindt zich geen enkele verwijzing naar onze webshop, winkel of Loveware home party’s. Voor meer informatie kunt u ons privacybeleid raadplegen.

Terug naar boven

BETALINGEN

On line Betalingen

Momenteel aanvaarden wij de volgende kredietkaarten: VISA en Mastercard. Om uw betaling zo veilig mogelijk te laten verlopen werken wij samen met Ogone (zie voor meer informatie www.ogone.be) Indien u over een Belgische bankrekening beschikt, heeft u eveneens de mogelijkheid om te betalen door middel van een klassieke debetkaart (Bancontact / Mister Cash).

Off line Betalingen en Bestellingen

Hoewel we ons uiterste best doen om u veilige betalingsmogelijkheden over het Internet aan te bieden, kunnen sommige klanten toch beslissen om te bestellen per telefoon tijdens de kantooruren. Indien u dat wenst, kunt u ons bellen op het nummer +32 (0)15 34 88 67.

Terug naar boven

Annulaties

Loveware aanvaardt kosteloos annulaties van de bestelling tot 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Overeenkomstig het in de wet op de handelspraktijken vastgelegde verzakingsrecht heeft elke klant het recht om binnen de 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling, van zijn aankoop af te zien. Loveware biedt elke klant 30 dagen retourrecht. Hij of zij moet Loveware hiervan via e-mail of telefonisch en binnen deze termijn van 30 dagen op de hoogte brengen. De kosten voor de terugzending blijven in dat geval voor de klant. Het product wordt alleen teruggenomen indien het zich in de oorspronkelijke, onaangeroerde verpakking bevindt.

Terug naar boven

Terugnames

Loveware waakt over de kwaliteit van de aangeboden producten. Klachten over een product of in verband met een defect kunt u doorsturen via klachten@loveware.be. De klachtenprocedure, met inbegrip van de remedies die we u bieden in geval van een defect, is uiteengezet in onze algemene verkoopsvoorwaarden. Elke retour van een defect product moet eveneens vooraf aan ons gemeld worden, zoniet wordt deze niet aanvaard. Indien de retour wel wordt aanvaard maken wij voor u een retourlabel aan, zodat u het product kosteloos terug kunt zenden. U dient in dat geval te wachten op het retourlabel om het product op te sturen. Het product moet voldoende verpakt en verzegeld zijn, indien mogelijk in de originele verpakking.

Terug naar boven

Wie kan bestellen?

Alleen personen ouder dan 18 jaar mogen bij Loveware bestellen. Indien u jonger bent dan 18 jaar, vraagt u aan één van uw ouders om in uw plaats te bestellen.

Terug naar boven