G-Stronic

Product

De G-stronic is de nieuwste in de reeks revolutionaire PULSATORS van Fun Factory - geen enkele andere toy beweegt VANZELF heen en weer.

De smalste van de reeks, dus met de krachtigste bewegingen omdat de motor een kleiner lijfje doet voortbewegen.

Mede door de zeer goede vorm (gebogen met bobbel bovenaan) heel erg geschikt voor G-spot stimulatie. De beentjes van de clitoris worden vanbinnenuit gestimuleerd en samengedrukt waardoor een dieper G-spot orgasme kan ontstaan.

Je moet deze toy in tegenstelling tot de andere pulsators wel vasthouden en naar de buik richten om er het volle effect van te hebben, m.a.w. een partner is zéér welkom en goud waard in combinatie met bijvoorbeeld orale seks. Mmmmmmmm.

Niet goedkoop, maar zijn geld waard. Op plaats nummer één in vele eindejaarslijstjes, bijvoorbeeld bij Climaximaal.nl en bij Heyepiphora.com

Uiteraard is een luxe toy van deze kwaliteit 100% waterproof en herlaadbaar met de meegeleverde magnetische USB-lader. 

TIP voor solo plezier : wij vinden de combinatie G-Stronic en Penguin werkelijk out of this world. ;)

 

Meer

De vorm van deze G Stronic is bij uitstek geschikt voor G-spot stimulatie. U herkent een g-spot toy aan de scherpe curve. De bediening is intuïtief. U zet hem op en af met één druk op de FUN knop, en kiest de snelheid van de stootbewegingen met de PLUS of MIN knop. De pulsator laat zich makkelijk bedienen met één druk op de FUN knop, en ligt tijdens gebruik losjes in de hand of zelfs tegen één vinger, zonder dat u hem echt dient vast te houden.

Details

Wordt geleverd met een magnetische USB-lader.
Voor en na elk gebruik reinigen met toy cleaner of water en zeep. Laten drogen aan de lucht en stofvrij opbergen.
Lichaam van 100% silicone.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
159,90EUR
Beschikbaar