Contact

 

OPENINGSUREN

Alle dagen behalve zondag tussen 10u en 18u. Op dinsdag en woensdag van 10u tot 21u 's avonds!

Inderdaad, terug open op zaterdagen vanaf juli! ^^

WAAR?

Graaf Van Egmontstraat 20, 2800 MECHELEN

De boetiek is gelegen op de linkerkant als je van het station Mechelen centraal naar de Grote Markt wandelt, op 10 minuten van het station en 15 minuten van de Grote Markt.

Je kan in de straat parkeren of in de vlakbij gelegen ondergrondse parking BRUUL.

WAT TE VERWACHTEN

Als je dat wenst: advies!

Goed advies, daar staan we om bekend. Omdat Rebecca al sinds 2004 en Ruud al sinds 2015 FUN Party's geven, hebben we gecombineerd al vele duizenden mannen en vrouwen persoonlijk geadviseerd bij de aankoop van hun toy of accessoires. Ruud en Rebecca testen ook enorm veel zelf uit, uiteraard!

Unieke stuks!

Loveware is een seksshop waar we alles een beetje anders doen. Onze producten zijn hoofdzakelijk gemaakt door vrouwen, voor vrouwen en mannen en alles er tussenin, vaak in Europa en met de beste materialen.

Kom naar de winkel als je unieke stuks wil ontdekken, zoals handgemaakte dildo's en kinky items. Onze lingerie en kink vind je maar zeer beperkt op de website terug. In de winkel is ons aanbod met andere woorden ruimer.

Progressive attitude!

Loveware is er voor alle leeftijden, geslachten, genders, seksuele orientaties, religies en huidskleuren. Wij dragen tolerantie en progressiviteit heel hoog in het vaandel.

Anders dan anders

Onze boetiek is ruim, modern en mee de tijdsgeest, er hangt een warme gezellige sfeer. Helemaal anders dan de 'typische' seksshop, dat is zeker.

WORKSHOPS

Heb je ons aanbod workshops al ontdekt? Sekseducatie voor volwassenen! Van cursussen over de G-spot over handjob-blowjobs tot bondage en bdsm. Nieuwe data komen als eerste op de Facebookpagina van Loveware, je kan er je abonneren op de Events.

OP DE HOOGTE & INSIDER

Wil je mee zijn met de nieuwigheden en ons eens 'live' zien en vragen stellen? Stuur ons een berichtje via de Pagina en bekijk onze filmpjes op Youtube en onze Community.

 

 

 

 

 

Contactformulier: