Flamboyant set

Product

Deze prachtige set van lichaamsjuwelen "Flamboyant", is nu verkrijgbaar in drie kleurvarianten: de originele groen & blauw versie, dan een mooie roze & violette versie, en tot slot de zwart & grijs combinatie.

De borsten en vulva of onderrug komen heel mooi tot hun recht met de toepasselijke flamboyant klevertjes. De ontwerpster haalde haar inspiratie bij de verenpracht en koketterie van de pauw.

Net als bij de Mimi versieren de tepeljuweeltjes uw borsten en laten ze de tepels vrij. Heel geschikt om uw partner een gedenkwaardige verrassing te bezorgen, of voor een mooie fotoshoot.

Meer

Bijoux Indiscrets is een jong boudoirmerk uit Barcelona. De designer haalt haar inspiratie bij de gelijknamige erotische roman van Denis Diderot, waarin een magische ring de sleutel is tot een wereld vol fantasie en erotiek. Bijoux Indiscrets is een uitnodiging om voor sensuele verrassingen te zorgen. De cadeausets bieden suggesties en instrumenten.

Details

Is bedoeld voor één of twee keer uw partner te verrassen. Kan eventueel met wimperlijm opnieuw gekleefd worden op de huid.
Fonkelende plastic pareltjes met huidvriendelijke kleefstof.

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
17,50EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
14/12/2009 - 23:23

Ik kreeg alweer een tijdje geleden foto's van de Flamboyant set in actie in mijn bus, en wil ze jullie zo vlak voor de Kerst niet onthouden. Onder het motto: "Geef deze Kerst eens jezelf cadeau!". Met dank aan modelbox.be.