BDSM voor Beginners

Product

Altijd al nieuwsgierig geweest naar BDSM? Deed 50 tinten grijs je wel iets? Maar lijkt het je toch een beetje bizar?

Kom dan zeker naar onze nieuwste workshop: "BDSM for dummies".

Op twee uur tijd krijg je een indruk van wat BDSM zoal kan inhouden, maak je kennis met een aantal materialen én leer je een aantal praktische dingen. Veiligheid, technieken, afspraken… het komt allemaal aan bod.

We bespreken een aantal speeltjes (kleine zweepjes, klemmetjes, polsboeien enz) en indien gewenst kan je ook een aantal dingen proberen.

Uiteraard is er voldoende tijd om vragen te stellen.

Zenuwen hoef je zeker niet te hebben: onze workshops gaan door in de Loveware shop in Mechelen, ze zijn steeds laagdrempelig, discreet en in een ongedwongen sfeer.  We houden het graag stijlvol én ... ja, we houden onze kleren aan :-)

De workshop wordt gegeven door professionele lesgevers, die beiden ruime ervaring hebben binnen bdsm in al zijn facetten.

Waar? Loveware Shop Mechelen, Graaf Van Egmontstraat 20, 2800 Mechelen

Wanneer?  Zie beschikbara data in het dropdownmenu, telkens om 20.00u.

Kostprijs: 40,00 euro per persoon. Plaatsen beperkt.

Voertaal: Nederlands.

Inschrijven en vooraf betalen is verplicht, en kan door deze workshop aan te kopen via de "koop nu"-knop hieronder. U kan ook in de winkel komen reserveren en betalen. 

Meer info via mail aan rebecca@loveware.be of telefonisch op 015/34.88.67.

Kruis "afhalen winkel" aan bij verzendmethode, zo vermijdt u de 5 euro verzendingskosten die voor een bedrag lager dan 50 euro worden aangerekend.

Meer

Wat? BDSM voor beginners. Waar? Loveware shop, Graaf Van Egmontstraat 20, 2800 Mechelen. Wanneer? Zie beschikbare data in dropdownmenu, telkens om 20u. Plaatsen beperkt. Hoe inschrijven? Betaling vooraf verplicht, dat kan door de workshop aan te kopen via de "koop nu"-knop hieronder. Kruis "afhalen winkel" aan bij verzendmethode, zo vermijdt u de 5 euro verzendingskosten die voor een bedrag lager dan 50 euro worden aangerekend. Meer info? Natuurlijk! Stuur een mail aan rebecca@loveware.be. Kostprijs: 40,00 euro. Voertaal: Nederlands. Duur: 2 uur.

Details

De inhoud van de workshop: - Waar staat het woord BDSM voor? (korte theoretische uitleg) - info rond veiligheid - mini workshopje bondage - uitleg en eventueel testen van enkele speeltjes (zweepjes, boeien,klemmetjes, vibrators,.....)

Bespreek

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.

Geef hier je score:

 
Share/Save
40,00EUR
Beschikbaar

Dit product werd reeds getest

Rebecca
18/03/2017 - 13:44

Poepeklets.be is een Vlaamse website over erotiek en seksualiteit.

Een van die fijne Poepekletsers (het moest er van komen) woonde onze workshop BDSM voor Beginners bij. Ongetwijfeld om beter op poepen te leren kletsen.